Cookie Consent by TermsFeed Helsefremmende støtte til videregående skoler - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Helsefremmende støtte til videregående skoler

Bilde av et rød skilt med teksten Vi er en helsefremmende skle - Klikk for stort bilde Susanne Forsland 11 videregående skoler har fått innvilget støtte til prosjekter som blant annet skal forebygge utenforskap og redusere sosial ulikhet blant elevene.    

Blant prosjektene er «Livsmestring for borteboere», «Bærekraft i samarbeid med Trollfjell geopark» og «Alternativ opplærings-arena»

Bilde av en smilene fylkesråd - Klikk for stort bildeFylkesråd Christian Torset Susanne Forsland  -Ikke alle føler at de er en del av fellesskapet i den videregående skolen. Noen opplever veien inn i samværet med andre som kronglete, lang og vanskelig. Det er det vårt felles ansvar å gjøre noe med. Vi kan ikke peke på den som står alene, hvis vi mener at alle skal være sammen, vi må vi lage en hverdag der alle naturlig er inkludert. Vi må være sammen, hvis vi skal kunne stå sammen i Nordland, hvis vi skal bygge den framtida vi ønsker oss sier Christian Torset, fylkesråd for kultur, klima og miljø.

 

Støtteordningen midlene kommer fra er et av virkemidlene i fylkeskommunens arbeid med helsefremmende skoler.

Se oversikt over  prosjektene som har mottatt støtte her

Nordland fylkeskommune har jobbet aktivt med helsefremmende skoler og barnehager siden 2011. Les mer om arbeidet her