Cookie Consent by TermsFeed Energiportalen - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Energiportalen

Nordland fylkeskommune har kjøpt lisens til Energiportalen . Dette er et gratis tilbud om gratis klima- og energirådgivning til alle innbyggerne i Nordland i 2024.

Bilde av to personer som jobber på en PC på en kjøkken - Klikk for stort bilde

Energiportalen er et verktøy som muliggjør objektiv nettbasert energianalyse av en bolig. Energiportalen skal bidra med å finne løsninger for å senke energibruk i boliger og gjøre verden litt grønnere.  I portalen kan du teste ut en rekke store og små energitiltak for din bolig, som for eksempel strømforbruk knyttet til oppvarming, varmtvann og belysning. 

Analyser boligen din her

Som del av lisensavtalen tilbys et begrenset antall med gratis digitale energirådgivningstimer.  Ønsker du å vite mer om hvordan du kan bruke energi mer effektivt, eller hva som trengs for å komme i gang med lokale fornybare energikilder, kan du booke en digital rådgivningstime. 

Bestill en digital energirådgivningstime her

Kampanjen er finansiert av Nordland fylkeskommune og leveres i samarbeid med kommunene i fylket.  Tjenestene og rådgivningen er levert av Simenergi AS og EEFFY AS.