Cookie Consent by TermsFeed Webinarer - Folkehelseuka 2023 - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Webinarer - Folkehelseuka 2023

Nordland fylkeskommune arrangerer tre webinarer i Folkehelseuka 2023. Det er gratis å delta, men du må være påmeldt. 

Mandag 11. september kl. 12:00 – 13:00
Identitet som samfunnsbygger!

v/ Roger Finjord, daglig leder i Finnmark Fotballkrets.

Om menneskelige relasjoner, det å ta vare på hverandre og bygge lagfølelse - alt det som er viktig i frivilligheten, lag og foreninger. Skal det være lys i husan, så må det også være lys mellom husan. 

Hva er det som kjennetegner de mennesker som hver bidrar til at andre tenker at «det er flott å bo her vi bor!»? Roger er engasjert, ærlig og ekte. Med sin blanding av humor og visdom fengsler han sitt publikum uansett om det snakkes om, identitet, røtter, og naturligvis stolthet av egen kommune og eget lag og forening! 

Onsdag 13. september kl 12:00 – 13:00
«Det gode liv i nord» - ny nettside hos Nordland fylkeskommune

v/ rådgiver Gøran Raade-Andersen og rådgiver Marton Amdahl, Nordland fylkeskommune

Det gode liv er en satsning med mål om økt samarbeid for en miljø- og helsefremmende samfunnsutvikling. Gjennom ny nettside inviteres alle kommuner og resten av samfunnet til deltakelse og samarbeid. På denne måten ønsker man å skape en felles forståelse for hvordan det står til i fylket vårt, og gi konkrete verktøy for hva som kan gjøres for å bidra til en positiv samfunnsutvikling i hver enkelt kommune. I webinaret presenteres satsningen og hvordan du kan bruke den nye nettsiden.


Opptak av webinaret "Det gode liv i nord - ny nettside hos Nordland fylkeskommune"

Fredag 15. september kl 12:00 – 13:00
Selvmord – kan livet gå videre for de som står igjen?

v/ Odd Eidner, prest og forfatter, Monica Vassbotn, etterlatt og styreleder LEVE Nordland og Ronny Olsen, rådgiver Nordland fylkeskommune

Samtale der Odd og Monica deler inntrykk fra arbeid med oppfølging av etterlatte, samt erfaringer fra egne liv om hvordan livet likevel kan gå videre når det verst tenkelige inntreffer. 

Vi får også høre om samarbeidet mellom LEVE og Nordland fylkeskommune om selvmordsforebygging og oppfølging av etterlatte etter selvmord.

Opptak av webinaret "Selvmord – kan livet gå videre for de som står igjen?"