Cookie Consent by TermsFeed Folkehelseuka i Nordland - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Folkehelseuka

Designuttrykk - Folkehelseuka - Klikk for stort bilde 
Folkehelseuka 2022 arrangeres 12. - 18. september.

Det skjer mye godt og positivt folkehelsearbeid i Nordland. Folkehelseuka er en ekstra markering av dette arbeidet og en synliggjøring av de tilbud som eksisterer i kommunen og i lokalmiljøet.

Folkehelse er et vidt begrep, så det er nesten ingen grenser for hva Folkehelseuka kan inneholde. Folkehelseuka kan markeres en eller flere dager - eller ei hel uke! Den kan inneholde spesielle arrangementer og  fremheve de faste aktivitetene og tilbudene i kommunen. 

2022 er Frivillighetens år!

Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med. Frivillighet Norge har fått ansvaret for å planlegge og koordinere innsatsen rundt året. Fremhev gjerne frivillighetsåret i dine arrangement i Folkehelseuka 2022. Informasjon om aktiviteter, materiell og tilskuddsordninger finner du på nettsiden til Frivillighetens år.


Tips til markering av Folkehelseuka

Barnehage

Bibliotek

Eldreinstitusjon

Frisklivssentral

Grunnskole

Kommune

Lag, forening, frivilligsentral og friluftsråd

Tannklinikk

Videregående skole

Materiell - nedlasting og bestilling