OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Nettverkssamling restaurant- og matfag

  • Hendelse

Nettverkssamling restaurant- og matfag

Dato

Tirsdag 21. april 2026 - onsdag 22. april 2026

Tidspunkt

kl. 09.00 - 13.30

Sted

Thon Hotel Lofoten, Svolvær

Fagnettverket i restaurant- og matfag inviterer til fagsamling for lærere 21.-22. april 2026.

Samlingen skal være i Svolvær på Thon Hotel, og har oppstart klokken 09:00 21. april og avslutning rundt lunch den 22. april.  

Foreløpig tema for samlingen er:

1. Erik Taraldsen ønsker velkommen og forteller om hvordan turistnæringen har vokst frem i Lofoten, og en del på hvilke verdier de streber etter med tanke på arbeidsmiljø, personalpolitikk, rekruttering og slikt.
2. Rekruttering og framsnakking av faget
3. Bransjens ønsker til skolen – opplæringskontor inviteres inn
4. Bruk av KI på yrkesfag
5. Eksamen 2025 og 2026

Eventuelt endelig program legges ut så snart det er ferdig.

Ansattes skole dekker reise, det øvrige dekkes av skoleeier. Ved bestilling av reise, skal fylkeskommunens reiseportal brukes. Deltakere som av nødvendige hensyn har behov for mer enn en overnatting, skal sende forespørsel på epost til kontaktperson for samlingen (se under).

Thon stiller med en fireretters meny til oss og vi jobber også med en matfaglig historietur om mat og matkultur i Lofoten med avslutning og smaking på Lofotpils tirsdag mellom møte og middag. 

Hvis noen påmeldte ikke møter, og heller ikke har gitt beskjed i forkant, vil «NO-show» fra hotell belastes skolen den enkelte er ansatt på».

Påmeldingsfrist: 12. mars.

Kontaktperson: Thomas Holmstrøm thohol@nfk.no 48290408

Praktisk informasjon

Om stedet

Navn

Thon Hotel Lofoten, Svolvær

Liste: Kommende hendelser