Cookie Consent by TermsFeed Fast avgangstidspunkt fra Tunstad - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Fast avgangstidspunkt fra Tunstad

Fylkesråd for transport og infrastruktur, Bent-Joacim Bentzen. - Klikk for stort bildeFylkesråd for transport og infrastruktur, Bent-Joacim Bentzen. Susanne Forsland  Nå blir det kveldsavgang fra Tunstad med fast avgangstidspunkt som tidligere.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Tunstad har ikke hatt et fast avgangstidspunkt for hurtigbåten, grunnet kaiforhold og værforbehold. Årsaken er at man ikke anser kaiene i området som gode nok til å ligge å vente ved når været er dårlig, og det har vært praktisk å kun ha «touch and go» på alle anløp.

-Vi skjønner at det er noe vanskelig å forholde seg til en slik ruteplan, forklarer fylkesråd Bent-Joacim Bentzen

Finner løsning

I dag har derfor Lovund skyss fått i oppdrag å finne en løsning, slik at det blir et fast tidspunkt å forholde seg til for reisende fra Tunstad.

-Vi har lyttet til innspill og har gjennom en god dialog med kommunen blitt enig om at vi skal løse denne utfordringen, underbygger Bentzen.

Har lyttet til innspill

Ordfører i Øksnes, John Danielsen sier han er svært glad for at det nå blir en løsning med faste anløpstider.

-Nordland fylkeskommune lytter til våre innspill, og når fylkesråd Bentzen sier at dette skal løses raskt, så er dette en god nyhet for de som er avhengig av hurtigbåttilbudet i kommunen. Vi er godt fornøyd med dialogen som har vært undervegs og at vi nå finner en løsning, avslutter Danielsen.

Ruteplaner og annen reiseinformasjon finner du på Reis Nordland