Cookie Consent by TermsFeed Trygt å gå på skolen - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Trygt å gå på skolen

Rektor Sylvi Halseth - Smittevernsmyndighetene mener at elevene ved Brønnøysund vgs trygt kan gå på skolen, med gult smittevernsnivå. Som rektor retter jeg meg selvsagt etter de beslutninger myndighetene tar, og jeg føler meg trygg på at vi skal få dette til på en god og sikker måte, sier rektor Sylvi Halseth ved Brønnøysund vgs.

Beslutningen om å gjenåpne den videregående skolen i Brønnøysund på gult nivå, har fått noen elever til å reagere. Flere av elevene har valgt å holde seg hjemme fra skolen, selv om alle fikk beskjed søndag kveld om å møte opp på skolen. Grunnen til at beskjeden kom såpass seint fra helsemyndighetene var at smittesituasjonen ikke var avklart før den tid.

- Jeg forstår at elever og foresatte er bekymret på bakgrunn av den situasjonen vi har hatt i Brønnøysund. Vi har full tillit til smittevernsmyndighetenes vurderinger, og det er viktig at elevene møter på skolen og får den undervisningen de skal ha, sier rektor Sylvi Halseth.

Hun sier at skolen følger opp alle smitteverntiltak og gjennom det minimaliserer sjanse for eventuell smittespredning. Her forholder skolen  seg  til den nye og oppdaterte smittevernsveilederen for videregående skole

- For spesielt utsatte elever, det være seg elever med egen sykdom eller med foresatte som er i en risikosone, så vil de få spesiell oppfølging fra skolen. Ta kontakt med skolen om du er i denne gruppen og vi ikke allerede er kjent med det, avslutter Halseth.