tom-stian lenningsvik.jpg
(23.03.2017)

Tom-Stian Lenningsvik har takket ja til å bli ny sceneinstruktør i Vesterålen. 

Syndens Vaskeri
(10.02.2017)

 «Syndens vaskeri» er et nyskrevet stykke med URPREMIERE i Kulturbadet 8. mars 2017 kl. 1830 og forestilling 10. mars kl. 1900. Stykket er basert på virkelige hendelser om de såkalte falne kvinner i det katolske Irland. Disse kvinnene ble plassert på Magdalenevaskerier av sine egne familier. Årsaker kunne være å flørte, få et barn utenfor ekteskap, å bli voldtatt eller misbrukt. For mange kvinner ble dette stedet de levde resten av livet som slaver. Det siste Magdalenevaskeriet stengte i 1996. Dette er vår nære fortid og en viktig historie fra virkeligheten. Premieren 8. mars er et samarbeid med Sandnessjøen Soroptimistforening og kvinnegruppa HALDis for å markere kvinnedagen.

Gimle #4 Photo by Nolo Ruiz
(24.01.2017)

Vi søker deg med relevant utdannelse og/eller bred erfaring som regissør og instruktør til en krevende men også givende jobb i vårt nettverk av sceneinstruktører, med arbeidssted i Vesterålen.

 

pippi_web.jpg
(30.11.2016)

 Søknadsfrist for hjelp fra sceneinstruktøren i Ytre Salten er utvidet til 15. desember 2016.

Pressefoto 1..JPG
(21.10.2016)

Sceneinstruktør i Vesterålen, Søren Frank, starter et nytt teater for barn og unge: Teater Blå. Teatret vil produsere forestillinger for og med barn og unge. «Etter å ha jobbet som regional instruktør i mer enn 7 år, har jeg observert et stort behov for et teater på Sortland som kan engasjere ungdom; slik som man har i flere andre kommuner i Vesterålen» uttaler Søren Frank. 

Fant du det du lette etter?

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS

Heidi  Ramsvik
Rådgiver