Cookie Consent by TermsFeed Samisk satsning - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Utdanningsdirektoratet melder at elever får mulighet til annullering av eksamen

Utdanningsdirektoratet har kunngjort at elevene i videregående skole som ble berørt av innloggingsproblemene under eksamen i norsk hovedmål på mandag 22. mai 2023, får mulighet til å annullere eksamen. 

Hver skole informerer egne elever om hvordan dette praktisk skal gjøres.

Du er her:

Samisk satsning

Nordland fylkeskommune tilrettelegger for å skape en positiv utvikling i det samiske samfunnet i Nordland.

Fylkeskommunen arbeider både strategisk for å videreutvikle de samiske institusjonene i fylket, men også med enkeltprosjekter av ulike slag. Fylkeskommunen har en egen tilskuddsordning som er rettet mot å skape samiske aktiviteter i fylket. Prioriteringer i denne tilskuddsordningen er språk, barn og unge og ulike arrangementer i Nordland. Fylkeskommunen bidrar også med kompetanse innfor ulike fagfelt, der både enkeltpersoner, organisasjoner, lag/foreninger, kommuner og andre kan dra nytte av den fagkompetansen som fylkeskommunen besitter.