Cookie Consent by TermsFeed Vil du være med på studietur til Hitra og Frøya? - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Vil du være med på studietur til Hitra og Frøya?

Nordland fylkeskommune inviterer planleggere, folkehelsekoordinatorer og andre som jobber med planlegging og lokal samfunnsutvikling i kommunene til å delta. Studieturen er i regi av FKP – Forum for kommunal planlegging, som er et faglig forum for alle som jobber med eller er interessert i samfunnsplanlegging.

Nordland fylkeskommune har de siste årene før pandemien arrangert samlinger om lokal samfunnsutvikling for kommunene, blant annet egne regionale samlinger for småkommuner og prosesslederkurs i lokal samfunnsutvikling for bykommuner og småkommuner. Nå har det vært et og et halvt år med liten aktivitet. Derfor ønsker vi  å invitere  til studietur til Hitra og Frøya 30. september og 1. oktober.

Nordland fylkeskommune dekker deltakeravgift og reise- og oppholdsutgifter for de som vil delta. Max tre personer fra hver kommune. Førstemann til mølla!

Følg lenka under for påmelding. Ta kontakt med Britt Kjensli (brikje@nfk.no, Tlf: 75 65 04 92 / 479 43 626) eller Malgorzata Maria Dvorakova (maldvo@nfk.no, Tlf: 75 65 04 92479 43 626) om dere har spørsmål.

Program (PDF, 384 kB)


Påmelding
Påmeldingsfrist er 15. september.

For å delta må du være medlem i FKP eller melde deg inn for i år eller neste år (medlemskapet koster kr 437,50).