Cookie Consent by TermsFeed Webinar om samhold og tilhørighet med prosjekt "Bindalsbarn og ungdom – med vind i seglan" - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Webinar om samhold og tilhørighet med prosjekt "Bindalsbarn og ungdom – med vind i seglan"

Bindal kommune deler sine erfaringer fra deltakelse i Program for folkehelsearbeid og deres prosjekt "Bindalsbarn og ungdom - med vind i seglan".
Tidspunkt:  13. mars 10:00 - 10:45

To barn som holder om hverandre - Klikk for stort bilde

 Gjennom fem år har kommunen jobbet med å utvikle felles opplevelser og aktiviteter som skal styrke samholdet på tvers av bosted.  Dette skal gi Bindalsbarn et større nettverk når de flytter på hybel som 15/16 åringer for å fortsette på videregående skole. 

Bakgrunn

Program for folkehelsearbeid i kommunene 2017-2027 skal bidra til å styrke kommunenes langsiktige og systematiske folkehelsearbeid jf. folkehelseloven.  Barn og unge er prioritert målgruppen.  17 kommuner i Nordland har foreløpig deltatt i programmet,  og fem nye kommuner har blitt tatt opp i programmet i 2024.

Arbeidet skal stimulere til utvikling av lokale tiltak gjennom samarbeid med kommunene og forsknings- og kompetansemiljøer.  Det er kommunene som foreslår tiltak, basert på eget utfordringsbilde, målsettinger og planer.

Et av målene med programmet er å dele erfaringer med andre kommuner og gjøre gode tiltak tilgjengelig for flere. Bindal kommune er nå inne i prosjektets sjette og siste år,  hvor de har begynt å evaluere og planlegge fra prosjekt til ordinær kommunal drift.  

Mer informasjon om prosjektet i Bindal finner du på nettsiden Forebygging.no

Påmelding

Påmelding til webinar 

Webinaret er åpent for alle som ønsker å delta.  Det legges til rette for spørsmål mot slutten av webinaret. 
Webinaret tas opp og publiseres på fylkeskommunens nettside i etterkant. 

Ved spørsmål, ta kontakt med Malgorzata Maria Dvorakova i Nordland fylkeskommune.