Cookie Consent by TermsFeed Fulvis - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Fulvis

Fulvis

Nordland fylkeskommune, Nord universitet og Nordlandsforskning har sammen utviklet prosjektet «Forskningsbasert utvikling og læring i den videregående skolen – kompetanseløft i vitenskapelig metode og kritisk tenkning» (FULVIS).

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Dette er et prosjekt som skal styrke kompetansen til lærere i videregående skole i vitenskapelig metode, slik at de kan gi et godt tilbud til elevene og være en ressurs for andre lærere ved å ta forskningen helt inn i klasserommet. Prosjektet skal utvikle en skreddersydd etterutdanning i vitenskapelig metode og kritisk tenkning for lærere i videregående skoler i Nordland, hvor undervisningen tar utgangspunkt i elevprosjekter fra lærernes egne klasserom. 

 

Kartlegging av kompetansebehov hos lærere i den videregående skolen er i gang, og oppstart av etterutdanningen er planlagt til starten av 2022.