Cookie Consent by TermsFeed Eksstrabuss i Lofoten - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Ekstra buss mellom Narvik og Å

Det er stort trykk på Lofotekspressen. Nå har fylkesråd Marianne Dobak Kvensjø lagt ekstra penger på bordet, og har sammen med Boreal fått satt inn 
ekstra busser i den populære reiseruta. – Det er bra at våre besøkende til Nordland benytter kollektive reisealternativer, understreker Kvensjø.
 

Smilende mann og kvinne foran snødekket fjell.  - Klikk for stort bildeFylkesråd for samferdsel Marianne Dobak Kvensjø sammen med ordfører i Vågan, Vidar Thom Benjaminsen Trond-Erlend Willassen

De ekstra bussen har vært kjørt allerede en uke, og vil kjøre til skolene starter igjen.
– Det er tydeligvis et godt grunnlag for dette kollektivtilbudet mellom Ofoten og Lofoten. Særlig i sommermånedene, slår fylkesråd Marianne Dobak Kvensjø fast.

Ved behov

I juni og august kjøres suppleringstilbudet kun ved behov, mens det i juli kjøres fast supplering, altså ekstra busser slik at forhåpentligvis ingen passasjerer blir stående igjen. 
– Erfaringene så langt tilsier imidlertid at suppleringsbussene nok vil bli kjørt de fleste dagene også i juni og august. Det ser ut til at behovet absolutt er til stede, sier Kvensjø.

I godt samarbeid med Boreal

Fylkesråd Kvensjø mener det er bra at Nordland fylkeskommune støtter opp om et grønt reiseliv, og tilbyr kollektivtransport der behovene er tydelige.
– Vi har jo bussene tilgjengelig. Utfordringen er at også Boreal skal avvikle ferie for sine ansatte. Jeg vil gi ekstra honnør til de ansatte som sørger for at vi får gitt dette tilbudet nå på sommeren, det er et stort behov for denne ekstra kapasiteten, avslutter en fornøyd fylkesråd Kvensjø.

Glad ordfører

Ordfører i Vågan kommune, Vidar Thom Benjaminsen er fornøyd med ekstrasatsingen på Lofotekspressen.
– Det vil bidra til å styrke reiselivet og gjøre reiseopplevelsen bedre for våre besøkende og fastboende, sier han.

All ruteinformasjon finner du på Reisnordland.no