Cookie Consent by TermsFeed -En bauta er borte - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

-En bauta er borte

Middelaldrende mann med lyst hår, blå jakke og blå genser, står foran et høyt og stort monument som strekker seg til værs mot en grå himmel. - Klikk for stort bildeFylkesrådsleder i Troms og Finnmark, Bjørn Inge Mo, har gått bort. Sunniva Tønsberg Gaski, Troms og Finnmark fylkeskommune  -Det er med svært stor sorg vi i dag har mottatt budskapet om at Bjørn Inge Mo har gått bort, sier fylkesrådsleder i Nordland, Tomas Norvoll.    

-Bjørn Inge har gjennom en rekke år vært svært viktig for utviklingen i landsdelen, med sine kloke betraktninger og vilje for utviklingen i nord. Både som fylkesrådsleder og som tillitsvalgt for oss i Arbeiderpartiet, sier partikollegaen og fylkesrådslederen i nabofylket i sør. 

-Bjørn Inge var en kollega, veldig god venn og samtalepartner jeg alltid vil sette høyt. Med Bjørn Inges bortgang har en bauta har gått bort. Tankene mine går nå til den nærmeste familien, sier Norvoll.