Cookie Consent by TermsFeed Evaluerer hvordan fylkeskommunen har håndtert korona - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Evaluerer hvordan fylkeskommunen har håndtert korona

Fylkesrådsleder i Nordland, Tomas Norvoll - Klikk for stort bildeFylkesrådsleder i Nordland, Tomas Norvoll Thor-Wiggo Skille Fylkesrådsleder Tomas Norvoll har satt i gang en evaluering av koronahåndteringen i Nordland fylkeskommune. Dette kommer fram i en orientering Norvoll vil holde for fylkestinget på mandag.

- Vi har levd med pandemien og dens virkninger på Nordlandssamfunnet i over ett år. Det er derfor riktig og viktig at vi ser med kritiske øyne på hvordan vi som organisasjon og som tjenesteleverandør til Nordlandssamfunnet har håndtert koronapandemien. Elevundersøkelsen vil være en del av evalueringen, og her vil vi gå bredt ut og spørre alle våre elever hvordan de har opplevd skolehverdagen under pandemien. Vi vil komme tilbake til fylkestinget med dette på egnet måte på fylkestinget i juni, sier Tomas Norvoll

Norvoll orientering holdes mandag rundt kokka 10 og kan følges direkte på NFK nett TV

Se program og saksliste for fylkestinget som arrangeres digitalt  neste uke fra 26.- til 28. april.