Cookie Consent by TermsFeed - Forventer at Torghatten rydder opp kjapt - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

- Forventer at Torghatten rydder opp kjapt

- Fergeproblemene vi har opplevd på Nesna Levang-sambandet er uakseptable og ikke i henhold til avtalen vi har signert med selskapet. Nå forventer jeg at Torghatten får materiell og mannskap på plass raskest mulig, sier en utålmodig fylkesråd for samferdsel Bent Joacim Bentzen.

- Det er operatøren sitt ansvar å ha materiell og mannskap for å opprettholde rutetilbudet vi har blitt enige om, inkludert reservekapasitet. Torghatten jobber nok på spreng nå for å finne løsninger, og jeg forventer en snarlig løsning. Hvis det er noe vi i fylkeskommunen kan gjøre i sakens anledning, så skal vi gjerne hjelpe til. Men denne situasjonens er det operatørens ansvar å rydde opp i, sier fylkesråden. Han legger til at Torghatten, i tråd med avtalen, vil måtte betale en bot på opp mot en halv million kroner for avganger de ikke har fått avviklet på sambandet i Nesna.