Cookie Consent by TermsFeed Fratrer som fylkesdirektør - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Fratrer som fylkesdirektør

Kvinne med langt brunt hår foran maleri av en rosa og gul himmel og en silhuett av en by. Svart draktjakke og grønn topp. - Klikk for stort bildeStine Qvigstad Jenvin fratrer som fylkesdirektør. Susanne Forsland  Stine Qvigstad Jenvin fratrer i dag stillingen som fylkesdirektør for samfunnsutvikling. Stine Qvigstad Jenvin  jobbet først som etatssjef i Nordland fylkeskommune, før hun etter omorganisering ble ansatt som fylkesdirektør. Nå går altså veien videre til nye utfordringer.

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll mener hun har gjort en stor innsats for nordlandssamfunnet gjennom flere år.
–Stine Qvigstad Jenvin har bidratt til flere store løft, spesielt på kulturområdet. Når hun og fylkeskommunen nå skiller lag ønsker jeg henne lykke til videre. Jeg vet hun har enda mer å bidra med fremover, med den tunge erfaringen hun har på sitt fagområde, sier Norvoll.

Når Jenvin nå beveger seg videre i karrieren, er det med mye ny kunnskap i bagasjen, og mål om nye utfordringer.
–Jeg har gjennom årene som toppleder i fylkeskommunen lært utrolig mye om alle de feltene jeg har hatt ansvar for. Jeg tar med meg helt oppdatert kompetanse om endringsledelse og omstilling, og ser frem til å gå i nye og spennende retninger i karrieren min, sier Stine Qvigstad Jenvin. 

Ved fratredelse inntrer en etterlønn på 12 måneder.