Cookie Consent by TermsFeed Gratulerer til Lerøy på Melbu! - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Gratulerer til Lerøy på Melbu!

Linda Helen Haukland foran Scandic syv søstre - Klikk for stort bildeLinda Helen Haukland - Det er en stor glede å høre at Lerøy Norway Seafoods AS på Melbu i Vesterålen fikk hedersprisen «Årets mangfoldsvirksomhet» under dagens nasjonale prisutdeling på IMDis årskonferanse, sier fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland.

Fylkesråden er imponert over at bedriften i Vesterålen gikk til topps i en tøff nasjonal konferanse.

- Gratulerer! Først vant de gull i kategorien mellomstore og store virksomheter, før de fikk den store hedersprisen.

- Det er imponerende å se hvordan virksomheten arbeider strategisk med mangfold, blant annet gjennom kompetansekartlegging, språkopplæring og fagbrevutdanning. Ledelsen strekker seg langt og oppnår gode resultater gjennom satsingen på de ansatte. Virksomheten er en ledestjerne og kan tjene som en inspirasjonskilde for andre. Lerøys arbeid viser at det er mulig å jobbe med mangfold i Nordland for å lykkes med rekruttering, kvalifisering og bosetting. Arbeidet viser også at samarbeid mellom privat næringsliv og kommunale, fylkeskommunale og statlige aktører lokalt, er viktig for å lykkes, sier fylkesråd Linda Helen Hansen.

Les mer og se film om hva Lerøy Norway Seafood i Vesterålen har gjort for å fortjene mangfoldhetsprisen:

https://www.imdi.no/om-imdi/aktuelt-na/leroy-norway-seafoods-as-er-norges-beste-pa-etnisk-mangfold/