Cookie Consent by TermsFeed Last ned Smittestopp! - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Last ned Smittestopp!

Illustrasjon: ArtistGNDphotography/helsenorgeFylkesdirektøren for utdanning og kompetanse i Nordland fylkeskommune oppfordrer alle ansatte, elever og lærlinger i Nordland om å laste ned appen Smittestopp.

- Med vaksiner på vei til stadig flere, ser vi trolig begynnelsen på slutten av koronapandemien. Det er kjempeviktig at vi nå gjør alt vi kan for å slå ned de siste ukers smittespredning. Derfor vil jeg oppfordre alle til å laste ned og bruke smittestopp-appen. Den vil være et viktig verktøy i kampen for å hindre ytterligere spredning av viruset utover våren, forteller fylkesdirektør for utdanning og kompetanse i Nordland Nina Ellingsen Høiskar.

Smittestopp vil gi brukeren en ekstra trygghet ved at man raskt kan få varsel om man har vært i nærheten av noen som er smittet. Man kan også raskt varsle andre om man selv er smittet.

Den nye appen er en helt annen versjon enn appen som ble publisert våren 2020. Den bruker vesentlig mindre batteri, og det er ingen som kan se hvem du er, hvor du er eller hvem du møter. Appen er også basert på åpen kildekode.

Den nye Smittestopp-appen er tilgjengelig i Apple AppStore og Google Play