Cookie Consent by TermsFeed Minneord Kurt Jenssen - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Minneord Kurt Jenssen

Kurt Jenssen - Klikk for stort bildeKurt Jenssen Thor-Wiggo Skille Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at Kurt Jenssen gikk bort 16. mai, etter lengre tids sykdom. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Kurt var en markant hadselpolitiker og fylkespolitiker for Senterpartiet i en årrekke. Han ble valgt inn som vararepresentant i Nordland fylkesting i 2011, før han i 2015 ble valgt inn som fast representant og fikk rollen som gruppeleder.

Han var varaordfører i Hadsel fra 2015 til 2019, før han etter valget i 2019 ble valgt til ordfører i Hadsel. Kurt fikk innvilget fritak fra vervet som representant i Nordland fylkesting og sine folkevalgte verv i Nordland fylkeskommune i februar 2022 på grunn av alvorlig kreftsykdom.

Kurt var godt likt av alle han møtte på sin veg, med sitt hjertelige smil og en god kommentar på lur. Han hadde gode venner i både administrasjonen og politikken, og han jobbet godt på tvers av de politiske skillelinjene. Kurt var veldig engasjert i mange saker, og sto på for å få gjennomslag i viktige saker. I Senterpartiets partigruppe hadde Kurt en viktig rolle som sosialminister. Han var veldig opptatt av å ta vare på det sosiale, og skapte et veldig godt samhold blant annet gjennom mange felles middager. Kurt var også en handlingens mann, og tok selv ansvar for å få ting gjort – både politisk og ellers.

Kurt var selvsagt særlig opptatt av Hadsel og Vesterålen, men på fylkestinget klarte han alltid å se hele fylket. Kurt var engasjert og målrettet, og hadde stor tillit både i eget parti og ellers.

Vi vil virkelig savne Kurt sitt oppriktige engasjement, hans gode humør og hans politiske kløkt.

Våre tanker og medfølelse i sorgen går til den nærmeste familien.

Vi lyser fred over Kurt Jenssens minne.