Cookie Consent by TermsFeed bekymret for barnas psyke - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Mobbeombudet bekymret for elevenes psykiske helse under den langvarige streiken

Mobbeombud Lasse Knutsen sier at han mottar flere meldinger fra foreldre til barn som sier at det nå er veldig vanskelig. Stadig flere foreldre tar kontakt på vegne av sitt eget barn og der de forteller om de utfordringer som streiken medfører.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Mobbeombud i Nordland, Lasse Knutsen. - Klikk for stort bildeMobbeombud i Nordland, Lasse Knutsen. NFK Mobbeombudet er bekymret for elevene som har vært igjennom en pandemi og som nå har fått en dårlig start på et nytt skoleår. For de mest sårbare elevene som allerede sliter med større overganger er dette veldig uheldig. Det er med på å påvirke den psykiske helse for disse elevene.

- For mange av de mest sårbare elevene så er strukturen i skolen helt avgjørende for at de skal fungere bra i hverdagen.

- Jeg tar ikke parti med noen av partene i streiken, men jeg sier klart og tydelig ifra når det går ut over barn og unge sin skolehverdag og retten til et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring, sier Knutsen.