Cookie Consent by TermsFeed pilotfylkes for avtale - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Nordland blir pilotfylke

Svein Eggesvik - Klikk for stort bildeFungerende fylkesrådsleder Svein Øien Eggesvik. Susanne Forsland Nordland og Rogaland skal være pilotfylke for utprøving av regionvekstavtaler med staten.

- Vi er svært glade for at vi får være en av to piloter! En slik pilot gjør at vi kan samarbeide tettere med statlige virksomheter om utviklingen i Nordland. Erfaringene vi har gjort oss i samarbeid vi har etablert til nå, er at både private og kommunale aktører mener det vil være en styrke for arbeidet, og ønsker statlige aktører enda tettere på den enorme utviklingen som Nordland står midt oppe i, sier fungerende fylkesrådsleder Svein Øien Eggesvik.

- Vi skal nå gå i dialog med Kommunal og distriksdepartementet for å stake ut kursen for arbeidet fremover. Den nye regionvekstavtalen vil gi oss ekstra energi i arbeidet med å styrke næringslivet og skape trivsel og bolyst i fylket. Ikke minst blir det viktig for det grønne skiftet vi skal gjennom de neste årene, sier Øien Eggesvik.

Les pressemelding fra Kommunal og distriktdepartementet om saken