Cookie Consent by TermsFeed ny seksjonsleder - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Ny seksjonsleder tilsatt for Kompetanse og voksnes læring

 Mette VassbotMette Vassbotn Edvardsen - Klikk for stort bildeMette Vassbotn Edvardsen n Edvardsen (53) er tilsatt som ny seksjonsleder for Kompetanse og voksnes læring i Nordland fylkeskommune. Som seksjonsleder vil Mette inngå i ledergruppen til fylkesdirektøren Nina Ellingsen Høiskar.

Mette kommer fra stilling som rektor ved Mørkvedmarka skole i Bodø, hvor hun har vært rektor de siste 12 årene. Hun har 28 års erfaring fra Bodø kommune, som lærer, teamleder, prosjektleder og undervisningsinspektør. Mette er utdannet adjunkt med tilleggsutdanning på mastergradsnivå innen skoleledelse. Hun innehar i dag verv som fylkesleder i Skolelederforbundet, og er styremedlem i Ungt Entreprenørskap.

- Med Mette får vi en kunnskapsrik, inkluderende og trygg leder, med sterk kompetanse på utdanningsfeltet. Jeg er trygg på at hun vil være en aktiv bidragsyter til den videre utviklingen av både seksjonen og avdelingen, sier fylkesdirektør Høiskar.

- Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle læringsmulighetene for voksne, og legge til rette for god kompetanse-  og karriereutvikling sammen med dyktige medarbeidere i Nordland fylkeskommune, sier Mette Vassbotn Edvardsen.

Mette tiltrer stillingen 9. desember. Hun overtar etter Geir Hareide Hansen som nylig tiltrådte stillingen som assisterende fylkesdirektør.