Cookie Consent by TermsFeed Nytt styre i fagskolen - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Nytt fremoverlent styre i Nordland fagskole

Truls Paulsen - Klikk for stort bildeTruls Paulsen blir ny styreleder i Nordland fagskole.   Nordland står nå midt oppe i det grønne skiftet. Det er derfor viktig å få på plass et framoverlent styre som kan bidra til å forsterke og videreutvikle Nordland Fagskole som kunnskapsleverandør av høyere yrkesfaglig utdanning i Nordland.

Truls Paulsen blir ny styreleder i det nye styret i fagskolen. Han til daglig administrerende direktør i Dragefossen.

Linda Dahlseng Eide - Klikk for stort bildeLinda Dahlseng Eide   - Det er både viktig og et tydelig signal når vi henter inn en styreleder med tung industriell erfaring, det sier fylkesråd for kompetanse og utdanning i Nordland Elin Dahlseng Eide. Som eier av Nordland fagskole er hun meget godt fornøyd med det nye styret.

Fagfolk for fremtiden

-Nordland står foran en industriell vekst uten sidestykke i fylkets historie, der stikkordet er grønn fornybar energi. I denne rivende utviklingen vil Fagskolen i Nordland få en sentral rolle, som en av våre verktøy for å sørge for at industri og næringsliv i utvikling får den kompetansen de etterspør og trenger. På denne bakgrunn har det vært svært viktig å få på plass nok et framoverlent styre som kan bidra til å forsterke og videreutvikle Nordland Fagskole som kunnskapsleverandør. Jeg er fornøyd med at vi har fått på plass et fremoverlent og kompetent styre, sier fylkesråd Elin Dahlseng Eide.

- Vi skal levere på oppdraget om å utvikle en fagskole som treffer arbeids- og næringslivets behov, sier den nye styrelederen Truls Paulsen. Når Nordland gjennomgår en stor forandring innen arbeids- og næringslivet må fagskolen speile dette behovet og utdanne fagfolk for fremtiden, poengterer han.