Cookie Consent by TermsFeed Odd Henriksen blir ny fylkesdirektør - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Odd Henriksen blir ny fylkesdirektør

Nordland fylkeskommune har ansatt ny fylkesdirektør for samfunnsutvikling.   Etter å ha jobbet i Bodø kommune kommer Odd Henriksen nå til fylkeskommunen. Han har lang erfaring innen både politikk og offentlig administrasjon, og blir et svært verdifullt tilskudd i årene fremover, mener fykesrådsleder Tomas Norvoll.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Mann med briller, lyst, kort hår. Blå genser med lyseblå skjorte under. Lener seg mot et glassrekkverk og smiler. - Klikk for stort bildeOdd Henriksen er påtroppende fylkesdirektør på avdeling for samfunnsutvikling. Bodø kommune –Odd Henriksen har en variert og solid bakgrunn, med mye erfaring fra både politisk og offentlig arbeid. Han har solid kompetanse og svært mye å bidra med til et Nordland som er på full fart inn i det grønne skiftet, sier Norvoll. Henriksens jobb som fylkesdirektør for samfunnsutvikling vil bli helt sentral i jobben med et grønnere Nordland, og den vil bli svært variert. Fagområdene han får ansvaret for strekker seg fra klima og miljø, via nærings- og kulturutvikling, til tannhelse.

Henriksen vil også få overordnet ansvar for mange hundre medarbeidere, og synes selv det er en spennende jobb han går til.
–Jeg gleder meg til å utvikle avdelingen videre sammen med dem jeg skal lede. Det blir spennende å ha muligheten til å skape resultater for Nordland fylkeskommune, sier Henriksen. Oppgavene som møter ham, blant annet når det gjelder å tilrettelegge for fremtidens næringsliv i Nordland, er både store og krevende.
–Nordland er jo i en rivende utvikling akkurat nå, både innen næringsliv, industri og reiseliv, for å nevne noe. Samtidig skal vi løse klimautfordringer og skape bolyst for alle de som skal fylle mange spennende arbeidsplasser. Og bare tenk på mulighetene som ligger i å bruke kultur som et virkemiddel i denne utviklingen, sier en engasjert, påtroppende fylkesdirektør.