Cookie Consent by TermsFeed hjelper Træna - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Ønsker å hjelpe Træna

Fylkesråd Linda Helen Haukland. Susannne Forsland Fylkesråd for plan og næring, Linda Helén Haukland, ser positivt på at Træna kommune nå planlegger å søke omstillingsmidler fra fylkeskommunen.

-  Jeg kan selvsagt ikke gi noen lovnader før en søknad er formelt behandlet i fylkesrådet. Det jeg imidlertid kan garantere er at jeg og hele fylkesrådet ønsker å være en god støttespiller for Trænasamfunnet, sier Haukland.

- Træna er nå i en krevende situasjon hvor arbeidsplasser står på spill. Jeg har vært opptatt av hvordan vi kan gå inn for å støtte kommunen, og da er omstillingsmidler en mulighet for kommunen å søke på.

Disse skal øke bolysten, kommunens attraktivitet og skape nye arbeidsplasser. Dette øysamfunnet med havet som eneste vei er en perle i Nordland som vi heier på og følger nøye med på utviklingen av.

- Ikke minst er det viktig for oss å styrke kommunen i arbeidet med næringsutvikling basert på de rike naturressursene her. Jeg gleder meg til å komme til Træna den 25. november, sier fylkesråden.

Træna kommune har gjennom mange år arbeidet aktivt med næringsutvikling, og flere nye investeringer er i planlegging og vil bidra til ytterligere vekst. Satsingen vil ha stor betydning for lokal samfunnsutvikling, bolyst, arbeidsplasser, turisme, kultur og sosiale møteplasser. Kommunen trenger både personer og midler for å få sluttført og implementert alle de gode tiltakene som er i prosess.

- Vi er derfor veldig takknemlige for den muligheten Linda Helén Haukland viser til, og ikke minst er vi takknemlige for den interessen og støtten hun viser oss her ute i den lille øykommunen, sier rådmann i Træna Torild Fogelberg Hansen.