Cookie Consent by TermsFeed Tilbyr Thalleåkeren - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Tilbyr Thalleveiåkeren til Glimt

Fylkesrådene Monika Sande og Svein Øien Eggesvik med Thalleveiåkeren i bakgrunnen - Klikk for stort bildeFylkesrådene Monika Sande og Svein Øien Eggesvik med Thalleveiåkeren i bakgrunnen. Trond-Erlend Willassen  Fylkesrådet tilbyr Bodø Glimt å kjøpe Thalleveiåkeren for 81 millioner kroner.

- Prisen er basert på en ekstern vurdering av teigens markedsverdi fra takstmann. Markedsverdien er satt med utgangspunkt i at området ikke er regulert, men at det i kommuneplanens arealdel er avsatt til offentlig formål. I tillegg er det tatt høyde for at området i forslag til kommuneplanens arealdel 2022 – 2034 er foreslått endret til kombinert bebyggelse og anleggsformål, sier fylkesråd for transport og infrastruktur Monika Sande.

Bodø Glimt har ønsket å kjøpe Thalleveiåkeren som tomt for ny stadion. Området utgjør totalt ca. 54 000 m2.

-Midlene som vi eventuelt får inn fra dette salget skal brukes til investeringer, og vil kunne bidra til at fylkeskommunen kan gi bedre tjenester til sine innbyggere. Fylkesrådet gir gjennom dette tilbudet Bodø Glimt mulighet til å gjennomføre sine planer, sier nesteleder i fylkesrådet Svein Eggesvik. 

Les fylkesrådssaken her