Cookie Consent by TermsFeed Utlysning av midler til regionale kvalifiseringsprosjekt/forprosjekt - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Utlysning av midler til regionale kvalifiseringsprosjekt/forprosjekt

Berit Stensland Regionalt forskningsfond Nordland lyser ut totalt 4 millioner kroner til regionale kvalifiseringsprosjekt/forprosjekt for bedrifter og offentlig sektor i Nordland.

- Formålet med utlysningene er å stimulere til forskningsdrevet innovasjon. Midlene skal bidra til å styrke grunnlaget for næringsutvikling regionalt, og bidra til å løse regionale samfunnsutfordringer. Dette er viktig for den videre utviklingen i Nordland, sier fylkesråd for plan og næring, Linda Helen Haukland.

Portrettbilde av Linda Helén Haukland - Klikk for stort bildeLinda Helén Haukland, fylkeråd for plan og næring Nordland fylkeskommune  Kvalifiseringsprosjektene skal ha en klar ambisjon om å lede til et hovedprosjekt. Det stilles krav om samarbeid med/tilgang til nødvendig forskningskompetanse for gjennomføring av kvalifiseringsprosjektet. Søknader som sendes inn behandles løpende frem til 15. oktober 2021, eller til disponibel ramme er tildelt. 

Prosjekter kan tildeles inntil 70 % av totale godkjente prosjektkostnader, og inntil 350 000 kroner per prosjekt. Prosjekter kan ha en varighet på 3-12 måneder.

Målgruppen for utlysningen er små og mellomstore bedrifter og kommunal/offentlig sektor, samt statlige virksomheter som har sitt hovedkontor i Nordland. Universitets- og høgskolesektoren, samt helseforetak vil ikke ha mulighet til å søke på utlysningen. Det samme gjelder for innovasjonsselskaper som inngår i Sivas nasjonale infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling.

- Kvalifiseringsprosjektene og forprosjektene kan være avgjørende for om større initiativ kan realiseres. Vi håper at mange vil søke på disse midlene slik at vi får økt forskningsdrevet innovasjon i våre næringer, sier Haukland.
Regionalt forskningsfond Nordland har også en aktiv utlysning av midler til hovedprosjekter for bedrifter i Nordland, med søknadsfrist 15. mars 2021. 

For mer informasjon om utlysningenes krav og prioriteringer, trykk på denne linken for å komme til utlysningene på nettsidene til forskningsfondet.