Cookie Consent by TermsFeed Nye søknadsfrister – statlige friluftslivsmidler - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Nye søknadsfrister – statlige friluftslivsmidler

Hege Bekken

Miljødirektoratet har endret søknadsfristen for tre av tilskuddsordningene på friluftslivsområdet: Tilskudd til friluftslivsaktivitet, Tilskudd til tiltak i sikra friluftslivsområder og Tilskudd til Nasjonale Turiststier.

  • 20.november er ny søknadsfrist for søknader til Miljødirektoratet om tilskudd til Nasjonale Turiststier og for søknader om friluftslivsaktivitet (nasjonale søkere).
  • 1.desember er ny søknadsfrist for søknader til fylkeskommunene om tilskudd til friluftslivsaktivitet (lokale/regionale søkere) og om tilskudd til tiltak i statlig sikra friluftslivsområder.

Ytterligere og mer detaljerte opplysninger vil etter hvert komme på søknadssidene til den enkelte tilskuddsordning i Miljødirektoratets elektroniske søknadssenter