Cookie Consent by TermsFeed Energisparingstiltak for din bolig - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Energisparingstiltak for din bolig

Nordland fylkeskommune har kjøpt lisens til Energiportalen, og tilbud om gratis klima- og energirådgivning til alle innbyggerne i Nordland i 2024. 

Energiportalen som et verktøy

Energiportalen er et verktøy levert av Simenergi, som du kan bruke for å teste ut ulike energibesparende tiltak for din bolig,. Dette kan være for eksempel strømforbruk knyttet til oppvarming. Her kan du finne ut hvor mye energi du bruker til oppvarming, varmtvann og lys hjemme, og få tips til tiltak som vil påvirke både strømregningen og klimaet positivt. Du kan sjekke energiforbruket med tre steg:

  1.  Søke opp din bolig i Energiportalen.
  2. Legge inn opplysninger for å få et mer presist resultat før eventuelle tiltak.
  3. Velg ønsket tiltak.

Du kan trykke her for å se effekten av tiltak for din bolig

Digital rådgivningstime for din bolig

Simenergi tilbyr også objektiv og nettbasert energianalyse av din bolig. Om du vil vite mer om hvordan du kan bruke energi mer effektivt, eller hva som trengs for å komme i gang med lokale fornybare energikilder, kan du booke en digital rådgivningstime. 

Du kan trykke her for å reservere en digital rådgivningstime

Gjennom tjenesten får du også tips til lokale og nasjonale støtteordninger og oversikt over produktleverandører i nærheten. Resultatene vil gjøre det enklere å vurdere tiltak og gi et bedre beslutningsgrunnlag for hvilke tiltak som passer best for deg. Energiportalen er enkel å bruke, 

Energiportalen er finansiert av Nordland fylkeskommune og leveres i samarbeid med kommunene i fylket. Tjenestene og rådgivningen er levert av Simenergi AS og EEFFY AS.