Cookie Consent by TermsFeed Forum for nye planleggere - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Forum for nye planleggere

Forum for nye planleggere er en arena for nye planleggere i Nordland. Forumet er ment å bidra til kompetansebygging, og erfarings- og kunnskapsutveksling. Det vil si at det både skal være en arena for faglig og sosialt nettverk. Forumet er en del av fylkeskommunen sin rolle som veileder. Målet er at det skal være attraktivt for nye planleggere å jobbe i offentlig sektor i Nordland.

Nordland fylkeskommune er sekretariat for forumet. Møtene er temabaserte eller kan ta opp konkrete planfaglige temaer. Det gjennomføres  møter via Teams den andre torsdag hver måned. Det legges opp til noen heldagssamlinger i året som avholdes i Bodø eller ute i andre kommuner i Nordland. På disse møtene tas det opp tema og plansaker som spilles inn fortløpende.

Dersom du er ønsker å delta i forumet kan du ta kontakt med kontaktpersoner i fylkeskommunen. Kontaktinformasjonen finnes nederst på denne siden. 

 

Møteplan 2023

Møteplan 2022