Cookie Consent by TermsFeed Konferanse for plan og samfunnsutvikling i Nordland 2024 - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Konferanse for plan og samfunnsutvikling i Nordland 2024

by og havn  - Klikk for stort bildeBodø havn Karianne Olaisen

Konferansen er en årlig begivenhet som arrangeres av Nordland fylkeskommune i samarbeid med Statsforvalteren i Nordland og to kommuner. 

Konferansen skal være en kilde til inspirasjon, informasjon og planfaglig påfyll for alle som jobber med samfunnsutvikling i Nordland. Konferansen markerer planfaglig fellesskap og avslutning av planåret. Målgruppen er kommunale planleggere, folkehelsekoordinatorer, kommunedirektører og ordførere, i tillegg til øvrig statlig forvaltning. Det deltar rundt 180 personer på konferansen. 

Statsforvalteren i Nordland og Nordland fylkeskommune har i en årrekke samarbeidet om å arrangere konferansen. Gjennom årenes løp har det blitt opparbeidet gode tradisjoner i form av blant annet festmiddag og lutefisk som faste ingredienser. 

Årets konferanse arrangeres 26. - 27. november 2024 og vil sette fokus på arealplanlegging.  Sett av datoene allerede nå! 

NB! Vi har reservert rom på Ramsalt Quality hotell og på Smarthotell Bodø. Da har vi også tatt hensyn til de som må komme dagen før. Det anbefales å booke tidlig . "Cut off" på rommene er 29. september og rommene blir da frigitt. Dere betaler selv for rommet.  Lenke til booking kommer snart.     

Artikkelliste