Cookie Consent by TermsFeed Konferanse for plan og samfunnsutvikling 2023 - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Konferanse for plan og samfunnsutvikling 2023

by og havn  - Klikk for stort bildeBodø havn Karianne Olaisen

 

Hvordan kan kommuneplanens samfunnsdel være et tydelig styringsverktøy for å løse våre største samfunnsfloker?

🗓️ 27. og 28. november
📍Quality Hotel Ramsalt, Bodø

Som i fjor er vi spesielt opptatte av hvordan vi sammen på tvers av fagfelt kan planlegge for å skape god livskvalitet og omstilling til det grønne skiftet.  

Konferansen er en årlig begivenhet som arrangeres av Nordland fylkeskommune i samarbeid med Statsforvalteren i Nordland og to kommuner. I år er det Bodø kommune og Træna kommune som er med på å utarbeide programmet. 

Konferansen skal være en kilde til inspirasjon, informasjon og planfaglig påfyll for alle som jobber med samfunnsutvikling i Nordland. Målgruppen er kommunale planleggere, folkehelsekoordinatorer, kommunedirektører og ordførere, i tillegg til øvrig statlig forvaltning. 

Årets konferanse vil ikke kunne oppleves på Teams, da det legges opp til et aktivt workshopformat fysisk. Dette tror vi vil bidra til spennende, lærerike og motiverende sammentreff mellom deltakere.  

Programmet finner du her

Artikkelliste