Cookie Consent by TermsFeed Prøvenemnder - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Utdanningsdirektoratet melder at elever får mulighet til annullering av eksamen

Utdanningsdirektoratet har kunngjort at elevene i videregående skole som ble berørt av innloggingsproblemene under eksamen i norsk hovedmål på mandag 22. mai 2023, får mulighet til å annullere eksamen. 

Hver skole informerer egne elever om hvordan dette praktisk skal gjøres.

Du er her:

Prøvenemnder

Prøvenemndas arbeid er viktig for kvaliteten i fagopplæringa. Når prøvenemnda bedømmer en fagprøve eller kompetanseprøve er de med på å legge premissene for den faglige standarden. Arbeidet er viktig for den enkelte kandidat, for arbeids- og næringslivet og for samfunnet for øvrig.

Oppnevning for ny periode 2024-2027 er i gang. Har du forslag til nye medlemmer i nemnd kan du foreslå dem her.

Forslag til medlem i prøvenemnd

Ei prøvenemnd skal bestå av minst 2 medlemmer med kompetanse i faget. I enkelte fag er det opptil 5 prøvenemnder i Nordland, mens andre fag har ei prøvenemnd som gjelder for hele fylket.

Ønsker du å foreslå deg selv til ei prøvenemnd, kan du sende en e-post til Christoffer Amundsen. Da må du oppgi hvilket fag det gjelder, legg ved CV og skriv noen ord om deg selv, og hvorfor du ønsker å være med i prøvenemnd.