Cookie Consent by TermsFeed Aktuelt - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Bekymret for Helgelandssykehuset

Etter vedtaket i Helse Nord-styret i dag er fylkesrådslederen i Nordland bekymret for hva som kommer til å skje med sykehusene på Helgeland. 

UKM-festivalen nord for polarsirkelen for første gang

De siste dagene har en 14 meter høy teltarena blitt reist i Rensåsparken i Bodø. 21.-25.juni arrangeres landsfestivalen til UKM – Ung Kultur Møtes her.

Nattestengt på fylkesveg 17 i Gildeskål

Kystriksvegen blir stengt ved Altenelva fra torsdag 20. juni på kvelden og frem til fredag morgen. Årsaken er vegarbeider.  

Stor økning i gjennomføring på videregående skole i Nordland

Andelen av ungdom som fullfører og består videregående opplæring innen to år etter normert tid, har steget og endte på 78 prosent for 2017-kullet i Nordland! - Dette er det beste resultatet vi har hatt i Nordland noen gang, jubler fylkesråd for utdanning og kompetanse Joakim Sennesvik.  

Nattestengt på Finnøyveien

Fylkesveg 7526 i Hamarøy blir stengt i to netter på grunn av vegarbeid.

PK Strøm AS skal bygge Nordstrandveien

PK Strøm AS er valgt som entreprenør til en større oppgradering av fylkesveg 834 Nordstrandveien. Nå skal det bygges sykkelveg, fortau, bedre busstopp og bedre vei. Prosjektet er en del av Bypakke Bodø.

Stenger Grønfjelldalsveien

Veien blir stengt ved Nevernesbrua. Omkjøring via Nevernesveien lengst nord.  Årsaken er arbeider med vegen til den nye brua.

Europeisk verv til Linda Haukland

Linda Helén Haukland, som er fylkesvaraordfører i Nordland, ble denne uka valgt til visepresident i organisasjonen Assembly of European Regions (AER).

Må få på plass helsepolitisk forum i nord

–Det er på høy tid at det offentlige, politiske Nord-Norge begynner å snakke grundigere sammen om helsespørsmål. De økonomiske kuttene og omorganiseringene som nå skjer i Helse Nord gir et behov for et helsepolitisk forum som kan se på hele landsdelen, sier fylkesrådsleder i Nordland, Svein Øien Eggesvik.

Nordlendinger i hjertet

Håkon Møller og Stian Hiis Bergh er tilflyttere, men nordlandspolitikken har fått stor plass i begges liv og hjerter. Har de et annet blikk på Nordland enn vi nordlendinger selv har?