Cookie Consent by TermsFeed Aktuelt - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Frykter negativ effekt av rusreformen

Tilgangen på narkotiske stoffer vil øke, og flere vil utforske rusmidler. Det frykter fylkesrådet i Nordland blir resultatet av regjeringens forslag om å fjerne reaksjoner ved kjøp av narkotika.

Støtte til de regionale friluftsrådene

Fylkesrådet gir 1,6 millioner kroner i støtte til de regionale friluftsrådene. – De er en viktig samarbeidspart i folkehelsearbeidet, sier fylkesråd Kirsti Saxi.

845 000 kroner til folkehelsetiltak

40 ulike folkehelsetiltak har fått tilskudd og vil skape aktivitet ute i Nordlandskommunene.

Last ned Smittestopp!

Fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse i Nordland fylkeskommune oppfordrer alle ansatte, elever og lærlinger i Nordland om å laste ned appen Smittestopp.

Billigere å eie hurtigbåtene selv

Todelt anbudsmodell, der Nordland fylkeskommune selv eier hurtigbåtene, er 18 prosent billigere. Nordland fylkeskommune sparer 50 millioner kroner årlig, viser en undersøkelse gjort av Menon Economics.

Utreder mulig ny organisering av videregående skoler i Indre Salten

  Fylkestinget i Nordland har tidligere besluttet at det skal utredes administrative sammenslåinger av videregående skoler i Nordland, der hvor samordning av tjenester vil kunne gi økt kvalitet, redusert sårbarhet og økonomisk innsparing.  Fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse i Nordland har på denne bakgrunn igangsatt en utredningsprosess om administrativ sammenslåing av skolene i Indre Salten.

Vårt verdifulle vann

Rent vann en forutsetning for alt liv på jorda. Nå kan du gi ditt innspill om hvordan vi skal forvalte vannet i Nordland og på Jan Mayen.

I sommer ligger alt til rette for å gå Nordlandsruta

Ferieopplevelser ligger ofte nærmere enn du tror. Langs grensa mot Sverige i Nordland ligger en godt merka og tilrettelagt vandringsrute til gratis benyttelse. Du kan gå en eller flere av de 43 etappene.

Utlysning av midler til regionale kvalifiseringsprosjekt/forprosjekt

Regionalt forskningsfond Nordland lyser ut totalt 4 millioner kroner til regionale kvalifiseringsprosjekt/forprosjekt for bedrifter og offentlig sektor i Nordland.

Unikt produksjonstilbud i Stamsund

Figurteatret i Nordland opplever utsettelser og avlysninger i den allerede planlagte produksjonsvirksomheten. Det gir muligheter for andre å slippe til.