Cookie Consent by TermsFeed Aktuelt - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Utreder mulig ny organisering av videregående skoler i Indre Salten

  Fylkestinget i Nordland har tidligere besluttet at det skal utredes administrative sammenslåinger av videregående skoler i Nordland, der hvor samordning av tjenester vil kunne gi økt kvalitet, redusert sårbarhet og økonomisk innsparing.  Fylkesdirektøren for utdanning og kompetanse i Nordland har på denne bakgrunn igangsatt en utredningsprosess om administrativ sammenslåing av skolene i Indre Salten.

Vårt verdifulle vann

Rent vann en forutsetning for alt liv på jorda. Nå kan du gi ditt innspill om hvordan vi skal forvalte vannet i Nordland og på Jan Mayen.

I sommer ligger alt til rette for å gå Nordlandsruta

Ferieopplevelser ligger ofte nærmere enn du tror. Langs grensa mot Sverige i Nordland ligger en godt merka og tilrettelagt vandringsrute til gratis benyttelse. Du kan gå en eller flere av de 43 etappene.

Tre prosent nedgang i søkertall til videregående skole i 2021 – flere velger yrkesfag

  Søknadsfristen til videregående opplæring gikk ut 1. mars. Lave fødselstall og lav innvandring til Nordland medfører som ventet nedgang i søkertall til videregående skole i Nordland.

Utlysning av midler til regionale kvalifiseringsprosjekt/forprosjekt

Regionalt forskningsfond Nordland lyser ut totalt 4 millioner kroner til regionale kvalifiseringsprosjekt/forprosjekt for bedrifter og offentlig sektor i Nordland.

Unikt produksjonstilbud i Stamsund

Figurteatret i Nordland opplever utsettelser og avlysninger i den allerede planlagte produksjonsvirksomheten. Det gir muligheter for andre å slippe til.

3,9 millioner kroner til festivaler i Nordland

Fylkesråd Kirsti Saxi er glad for å kunne gi nær fire millioner kroner i festivalstøtte for 2021.

Nybåten kommer til Helgeland i helgen

Den nye hurtigbåten MS Fredrikke Tønder-Olsen kommer til Helgeland i løpet av helgen 20.-21. februar.

Bindal får 488 000 kroner til kai

  Fylkesrådet bevilger midler til rehabilitering av kaianlegg i Nordhorsfjord.