Cookie Consent by TermsFeed Aktuelt - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Stadig flere gjennomfører videregående skole i Nordland

- Gjennomføringsandelen i videregående skole går opp i Nordland for åttende år på rad. Jeg er strålende fornøyd. Dette viser at Nordlandsmodellen fungerer, sier fylkesråd for utdanning Elin Dahlseng Eide. 

Hadsel er årets miljøkommune

  Hadsel kommune vant prisen som årets miljøkommune i Nordland.

Tiril og Patrick ble årets lærlinger i Nordland

Tiril Johansen Ågård fra Harstad og Patrick Johansen fra Glomfjord er kåret til årets lærlinger i Nordland, henholdsvis i logistikkfaget og i kjemiprosessfaget.

Løftet Nordlands samiske identitet

Under urfolkskoneransen i regi av Norges formannskap i Barentsrådet, løftet fylkesrådsleder Tomas Norvoll viktigheten av å sikre det samiske språket gjennom blant annet å formalisere stedsnavnene på samisk.

Millioner til destinasjonsselskapene

Destinasjonsselskapene er svært viktige for reiselivs- og opplevelsesnæringen i fylket og har gjennom koronapandemien fått en styrket rolle. Derfor går vi nå inn med ytterligere økonomisk støtte slik at deres vertskapsfunksjon sikres framover, sier fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland.

UiT kan bli ny eier av Nordland kunst- og filmhøgskole

Nordland fylkeskommune og UiT Norges arktiske universitet legger fram et utkast til intensjonsavtale om overføring av eierskapet for Nordland kunst- og filmhøgskole.

Visit Bodø får èn million kroner

  - Visit Bodø og de andre destinasjonsselskapene er svært viktige for reiselivs- og opplevelsesnæringen i fylket og har gjennom koronapandemien fått en styrket rolle. Derfor går vi nå inn med ytterligere økonomisk støtte slik at deres vertskapsfunksjon sikres framover, sier fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland.

Visit Vesterålen får èn million kroner

       - Visit Vesterålen og de andre destinasjonsselskapene er svært viktige for reiselivs- og opplevelsesnæringen i fylket og har gjennom koronapandemien fått en styrket rolle. Derfor går vi nå inn med ytterligere økonomisk støtte slik at deres vertskapsfunksjon sikres framover, sier fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland.

Destination Lofoten får èn million kroner

        - Destination Lofoten og de andre destinasjonsselskapene er svært viktige for reiselivs- og opplevelsesnæringen i fylket og har gjennom koronapandemien fått en styrket rolle. Derfor går vi nå inn med ytterligere økonomisk støtte slik at deres vertskapsfunksjon sikres framover, sier fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland.

Helgeland reiseliv får èn million kroner

      - Helgeland reiseliv og de andre destinasjonsselskapene er svært viktige for reiselivs- og opplevelsesnæringen i fylket og har gjennom koronapandemien fått en styrket rolle. Derfor går vi nå inn med ytterligere økonomisk støtte slik at deres vertskapsfunksjon sikres framover, sier fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland.