Cookie Consent by TermsFeed Aktuelt - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Evaluerer hvordan fylkeskommunen har håndtert korona

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll har satt i gang en evaluering av koronahåndteringen i Nordland fylkeskommune. Dette kommer fram i en orientering Norvoll vil holde for fylkestinget på mandag.

Ta en virtuell rundtur i Nordlandsbibliotekene

  Nå kan du besøke biblioteket virtuelt fra din egen stue, og gå blant hyllene i en 3D-modell.

Høringsmøte om den regionale planstrategien

Torsdag 29. april kl. 18:00 inviterer vi deg som er med i et frivillig lag eller organisasjon til å bli med på et webinar hvor vi forteller mer om forslaget til den regionale planstrategien som nå er ute til høring.

Nye Sulitjelma Gruver blir pilotprosjekt

Nordland fylkeskommune har valgt Nye Sulitjelma Gruver som pilot for å korte ned tiden det tar fra et gruveselskap  melder fra om oppstart av drift og til alle tillatelser og konsesjoner er på plass. Arbeidet skjer i samarbeid med Fauske kommune og Nye Sulitjelma Gruver.

Sikrer villaksen i Nordland

  Fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland gir et tilskudd til Stiftelsen Norsk Villaksforvaltning på kr 300 000,- . Pengene skal brukes til gjennomføring av det tredje året av prosjektet «Nordland 2023».  

Trygt å gå på skolen

  - Smittevernsmyndighetene mener at elevene ved Brønnøysund vgs trygt kan gå på skolen, med gult smittevernsnivå. Som rektor retter jeg meg selvsagt etter de beslutninger myndighetene tar, og jeg føler meg trygg på at vi skal få dette til på en god og sikker måte, sier rektor Sylvi Halseth ved Brønnøysund vgs.

Mulighet for større gods til Skutvik

Boreal har løst utfordringene med å kunne sende større gods med Nordlandseksepressen til og fra Skutvik.

Gikk du glipp av spørretimen om korona for videregående elever og lærlinger?

  Se opptaket fra torsdag 22.04 her.

Overgangsbillettering løst

Nå er det tekniske på plass for overgangsbillettering på ferje i Rødøybassenget.

Vil utbedre mer fylkesveg

Fylkesrådet skal bruke 57 millioner kroner ekstra på fylkesvegene. De ekstra midlene vil gi betydelig mer vedlikehold på fylkesvegene i 2021.