Cookie Consent by TermsFeed Aktuelt - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Helgeland reiseliv får èn million kroner

      - Helgeland reiseliv og de andre destinasjonsselskapene er svært viktige for reiselivs- og opplevelsesnæringen i fylket og har gjennom koronapandemien fått en styrket rolle. Derfor går vi nå inn med ytterligere økonomisk støtte slik at deres vertskapsfunksjon sikres framover, sier fylkesråd for plan og næring Linda Helen Haukland.

Hvilken kompetanse trenger vi i Nordland?

Hvordan kan vi skape økt aktivitet innen etter- og videreutdanning og livslang læring i Nordland? Hvordan kan vi få arbeids- og næringslivet i fylket vårt ute av «spagaten», og gjøre Nordland klar for framtiden?

Vil ha flere med på idrett

Med bekymring for stort frafall i idretten, inviterte fylkesrådslederen idretts-Nordland til samråd.

Ekstra spillemidler til Rødøy skole

Fylkesråd Linda Helen Haukland har fordelt 21 000 kroner i ekstra spillemidler til aktivitetsanlegg på Rødøy skole.

Andøygutten IL får 476 000 kroner til nytt klubbhus

Fylkesråd for næring Linda Helen Haukland har besluttet å gi en ekstra støtte til prosjektet i Risøyhamn på 476 000 kroner.

Alle fem sykehustomtene kan brukes

Fylkesrådet har i dag kommet med innspill til tomteutredningen for det nye hovedsykehuset på Helgeland. Helgelandssykehuset og Sykehusbygg HF har bedt om en vurdering av fem tomter, og de fem tomtene er alle klarert for eventuell bruk.  

530 000 kroner i ekstra spillemidler

Fylkesråd for næring Linda Helen Haukland har besluttet at følgende idrettsanlegg i Salten får ekstra støtte;

19 partier stilte til stortingsvalget i 2021

19 partier har levert inn godkjente listeforslag i Nordland til stortingsvalget 13. september.

Ekstra ferje mellom Sandnessjøen og Dønna

MF Møysalen er forsinket på verksted. MF Tomma settes derfor inn som ekstraferje for å øke kapasiteten mellom Sandnessjøen og Dønna.

Skal bidra i utforming av fremtidens opptakssystem til høyere utdanning

Fylkesdirektør for utdanning og kompetanse i Nordland, Nina Ellingsen Høiskar fra Bodø, er i statsråd utnevnt som representant til utvalg som skal vurdere et nytt opptakssystem til høyere utdanning.