Cookie Consent by TermsFeed Aktuelt - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

20 000 kroner til sykkellykter

Syklistenes Landsforening får 20 000 kroner i støtte til sykkellykter.

Selvkjørende busser til Bodø

Bodø går i front med å teste ut et spennende kollektivtilbud for lokalbefolkningen.

Strandrydding = folkehelse

Strandrydding og folkehelse går hånd i hånd. Både du og miljøet er vinnere.

Inngår avtale om styrke universitetsbyen Mo i Rana

Nord universitet, Nordland fylkeskommune, Nordlandsforskning og Rana kommune har inngått en samarbeidsavtale som skal styrke kunnskapsutviklingen på Helgeland de kommende årene. Det er først og fremst den storstilte industrisatsingen gjennom etableringen av Norges første battericellefabrikk på Mo som danner grunnlaget for avtalen.

Ny seksjonsleder tilsatt for Kompetanse og voksnes læring

  Mette Vassbot   n Edvardsen (53) er tilsatt som ny seksjonsleder for Kompetanse og voksnes læring i Nordland fylkeskommune. Som seksjonsleder vil Mette inngå i ledergruppen til fylkesdirektøren Nina Ellingsen Høiskar.

I dag markerer vi Verdensdagen for selvmordsforebygging

  Selvmord er en vedvarende utfordring som fortsetter å ta skremmende mange liv hvert eneste år i Norge. Det registreres rundt 600 selvmord årlig, og de senere år har det totale antallet selvmord i befolkningen vært enda høyere.

- Forventer at Torghatten rydder opp kjapt

- Fergeproblemene vi har opplevd på Nesna Levang-sambandet er uakseptable og ikke i henhold til avtalen vi har signert med selskapet. Nå forventer jeg at Torghatten får materiell og mannskap på plass raskest mulig, sier en utålmodig fylkesråd for samferdsel Bent Joacim Bentzen.

Tester el-ferge

Torghatten trafikkselskap starter testing av el-fergedrift på sambandet Vennesund – Holm i kveld.

Nye midler til bærekraftig samfunnsutvikling

Fylkeskommunen skal dele ut nærmere 26 millioner kroner til hovedprosjekter som kan bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling i Nord-Norge.

Millioner søkbare kroner til bedrifter i Nordland

Regionalt forskningsfond Nordland lyser ut totalt 7,5 millioner kroner til hovedprosjekter i bedrifter i Nordland. Søknadsfrist: 20. oktober 2021 kl. 13:00.